Invent

Laatste Nieuws


Update 2021

Inmiddels is het tweede bestuur afgetreden en hebben Nancy de Waal en Winanda Smits Branderhorst op 8 december plaatsgemaakt voor de kersverse secretaris Laura de Vaan uit ‘s-Hertogenbosch, Paralympisch medaille winnares en wereldkampioene handbiken. De nieuwe penningmeester is Floor van Ballegoij uit Tilburg. Zij danste, was actief in de studentenvereniging en is inmiddels afgestudeerd in Finance & Accounting. Jetty Duister blijft als founder en voorzitter van Powerhouse Sport Awards.

Achter de schermen blijven we hard bezig met Powerhouse Sport Awards en zijn we ook bezig met nieuwe plannen voor de website. Tot die tijd blijft deze website gewoon actief zodat hij nog altijd als archief geraadpleegd kan worden.

Lees meer...


Sports meet Music

Lees meer...


Genomineerden en Uitslagen 2018

Download de PDF van de uitslagen 2018.

Lees meer...


Wall of Support 2018

Lees meer...


Genomineerden 2018

Download de PDF van de genomineerden 2018.

Lees meer...


Vrijwilligers

Een gedeelte van de vrijwilligers – wij als bestuur en Adri Verbraak – Drunen, Kevin Smits – Veen, Jacoline Blijenberg – Waalwijk, Ineke Boutkam – Brakel en Dirk Jan Holtrop – Breda. Niet op de foto: Miriam Mouthaan en Marijke de Waal – Wijk en Aalburg, Dorrith de Kort – Waalwijk, Michel Tolhoek – Sleeuwijk.
Locatie: Boei35 – Heusden

Lees meer...


PhSA 2017!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De verkiezingen van 2017 zijn inmiddels weer achter de rug. We kunnen terugkijken op een mooie avond met fantastische sporters. Binnenkort worden de winnaars weer uitgelicht op de website, hierboven alvast een foto van de winnaars (m.u.v. Laura van Engelen).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En een foto van onze vrijwilligers mocht ook niet ontbreken. Zonder jullie zouden we dit niet kunnen realiseren. Allemaal hartelijk bedankt!

Lees meer...


Uitslag 2017

De uitslag is bekend! Je kunt de uitslag bekijken op onze pagina ‘genomineerden en uitslag 2017

Lees meer...


Foto’s 2016

Bekijk de foto’s van Ad de Visser: https://www.flickr.com/photos/adevis/albums/72157677468341601

Lees meer...


Genomineerden 2016

De genomineerden van dit jaar zijn bekend! Neem snel een kijkje op de pagina van 2016.

Lees meer...

Sponsors

Bekijk onze social media pagina's:

Scroll to top

Hit Counter provided by stethoscope reviews