Invent

Leiderschap Seminar


“Het is niet de sterkste, de snelste of de slimste, maar diegene die zich het beste aanpast aan de veranderende omstandigheden die overleeft”Darwin

 

Challenge the Change – Leiderschap Seminar
Bent u als ondernemer, leider, coach of manager op zoek naar antwoorden op vragen als:

Schrijf dan nu in voor het leiderschap seminar “Challenge the Change” van ROUTE5.

Topsporters worden continu uitgedaagd om prestaties te leveren. Wij gaan die uitdaging ook graag met u aan. De Challenge the Change Leiderschap Wokshop wordt verzorgd door Route5, de organisatie die ‘onomkeerbare groei’ garandeert. De opbrengsten van de training komen voor 100% ten goede aan de organisatie van het jubileumjaar van Stichting Powerhouse Sport.

Winnaars 20ste editie regionale sportverkiezingen PhSA 2013

Programma:
Het seminar bestaat uit interactieve oefeningen en uitdagende opdrachten gekoppeld aan onderstaande thema’s.

“Als gepassioneerd sporter heeft mijn leven zich lange tijd op en rondom sportvelden over de hele wereld afgespeeld. In eerste instantie als speelster van het nationale softbal selectie en later als trainer-coach van diverse club teams en nationale selecties. Ik vind het heel bijzonder om mijn ervaring als sporter, leider, manager en coach te mogen inzetten in het bedrijfsleven om ook hier ‘onomkeerbare groei’ te realiseren. Met uw sponsoring werkt u op twee manieren aan ‘onomkeerbare groei’. Uiteraard groeit u als leider, manager of coach, en u steunt ambitieuze sporters die via Powerhouse Sport Awards erkenning krijgen voor hun prestaties.
Diana Remmers uit Werkendam – Senior Trainer, oprichter en eigenaar Route5, zal het seminar “Challenge the Change” verzorgen.

Datum: Dinsdag 15 april 2014
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Deelname: € 150,00 per persoon (inclusief trainingsmateriaal)
Locatie: Fort Altena – Werkendam
Fort Altena heeft als toegangspoort tot het Land van Heusden en Altena altijd de regio en haar pareltjes gepromoot. De enorme diversiteit van ons gebied verdient alle aandacht en spotlights die ze kan krijgen. Daarom steunt Fort Altena de Powerhouse Sport Awards: grote waardering en lof voor de kracht, de flexibiliteit en de veerkracht van de sporters van onze regio, juist de eigenschappen waar het fort ook voor staat.”

Onomkeerbare groei op twee manieren
Met uw deelname werkt u op twee manieren aan ‘onomkeerbare groei’. Uiteraard groeit u als leider, manager of coach. En u steunt ambitieuze sporters die via Power House Sport Awards erkenning krijgen voor hun prestaties.
So be part of the CHALLENGE and register now!

Aanmelden kan gewoon via de mail o.v.v. (bedrijfs)naam, aantal deelnemers en telefoonnummer of telefonisch.

Jetty Duister – voorzitter Stichting Powerhouse Sport
M: 06-108 55 208
E: info@powerhouse-sportawards.nl

Sponsors

Quotes

“Waardering voor het harde werk en de uiteindelijke prestatie is ontzettend belangrijk voor een sporter. Bij de Powerhouse Sport Awards zijn door al die jaren heen veel grote sporters de revue gepasseerd!”

Patrick van Balkom
PhSA sportman 1996 en jurylid

Bekijk onze social media pagina's:

Scroll to top

Hit Counter provided by stethoscope reviews