Invent

Tools4Talents


Tools4Talents is een informele en interactieve dag voor de sporttalenten uit onze regio. Op maandag 24 augustus 2014 zal Dressuurstal van Baalen in Brakel haar deuren open zetten voor Stichting Powerhouse Sport. De talenten zullen kennis maken met het thema “Staar je niet blind op HOE je je doelen wilt bereiken. Vraag je vaker af WAAROM je jezelf die doelen ook alweer gesteld hebt”.

De uitgenodigde deelnemers zijn (mogelijk toekomstige) genomineerden van de Powerhouse Sport Awards.
We hopen dat de sporters iets opsteken van de ondernemers en topsporters die meewerken en al door de wol geverfd zijn. Zoals Marlies en Coby van Baalen en Debora Schoon, allemaal deelnemers aan Olympische Spelen en nog steeds volop actief als en/of topsporters én talenten. Sprintster Schaatsen Floor vd Brandt (Team Afterpay) en andere coaches geven workshops, trainingen en presentaties. Daarnaast is het leuk dat de talenten kennis met elkaar kunnen maken en ervaringen kunnen delen onderweg naar succes. Tijdens de sportverkiezingen is daar totaal geen gelegenheid voor. We zijn daarop aangesproken en hopen dat het aanbieden van deze dag daar een mooi antwoord op is.

Sponsors

Quotes

“Waardering voor het harde werk en de uiteindelijke prestatie is ontzettend belangrijk voor een sporter. Bij de Powerhouse Sport Awards zijn door al die jaren heen veel grote sporters de revue gepasseerd!”

Patrick van Balkom
PhSA sportman 1996 en jurylid

Bekijk onze social media pagina's:

Scroll to top

Hit Counter provided by stethoscope reviews