Invent

Reacties


Patrick van Balkom“Waardering voor het harde werk en de uiteindelijke prestatie is ontzettend belangrijk voor een sporter. Bij de Powerhouse Sport Awards zijn door al die jaren heen veel grote sporters de revue gepasseerd!”

PhSA sportman 1996 en jurylid ’13 Patrick van Balkom, fysiek trainer voor NOC*NSF, medaillewinnaar 200m WK ‘01, 4x100m estafette WK en Jaap Eden/Sportploeg van het jaar ’03 en deelnemer Olympische Spelen Athene in 2004.

Patrick van Balkom
PhSA sportman 1996 en jurylid

Marianne VosDoor de jaren heen hebben de Powerhouse Sport Awards zich in de regio ontwikkeld tot zeer aansprekende sportprijzen. De prachtige sportprestaties die ieder jaar weer geleverd worden worden hier nogmaals belicht en dan is het erg mooi om te zien hoeveel topatleten de regio voortbrengt. Voor een atleet als ik is het heel fijn om je prestaties beloond te zien met een prijs waaruit waardering en erkenning spreekt.
Daarnaast zorgt de jaarlijkse samenkomst van vrijwel iedereen in de regio die de sport een warm hart toedraagt ervoor dat het sportoverstijgend verbroedert. De onderlinge concurrentie motiveert daarbij natuurlijk extra om weer het maximale uit jezelf te halen. Zo dragen de Powerhouse Sport Awards bij aan topprestaties!

Marianne Vos
Wielrenster weg/baan/veld/mountainbike, meervoudig winnares titel Sportvrouw PhSA

Debora Schoon - KadijkHet is iets dagelijks…en leuk…. als je het leuk vind…uitdaging…doe je het zonder problemen…gemakkelijk….

Elke dag een stapje….uiteindelijk kom je bovenaan de trap vanzelf….

Debora

(Debora is zelf topspeelster geweest in de zaal en op het strand. Samen met zus Rebekka vertegenwoordigde zij als eerste Nederland in het beachvolleybal tijdens de Olympische Spelen in Atlanta en Sidney. Geeft nu trainingen, clinics, ontwikkelde de trainingsmethode Kadijk Beach Start Systeem en leidt via KBU speelsters op naar de (internationale) top.)

Debora Schoon – Kadijk
Trainer/coach beachvolleybal en v.m. Jurylid en meervoudig titeldrager Sportploeg Senioren PhSA

Laura de VaanAls topsporter weet ik hoe belangrijk het kan zijn waardering te krijgen voor de prestaties die je levert. Dat is één van de redenen om mijn medewerking als jurylid te verlenen aan deze sportverkiezingen.

Laura de Vaan
Handbiker, Olympische Spelen 2012 zilver, brons Londen, Paralympische Spelen Rio ‘16: zilver en brons, Wereldkampioen tijdrijden – 2018, jurylid PhSA

Marlies van Baalen “Het is ontzettend leuk om waardering te krijgen vanuit de Powerhouse Sport Awards voor de prestaties in mijn sport”.

Marlies van Baalen
Dressuuramazone, meervoudig genomineerde en winnende Sportvrouw PhSA

Sponsors

Quotes

"Als je morgen goed wilt worden, wees het dan vandaag alvast "

Debora Schoon - Kadijk
Trainer/coach beachvolleybal en v.m. Jurylid en meervoudig titeldrager Sportploeg Senioren PhSA

Bekijk onze social media pagina's:

Scroll to top

Hit Counter provided by stethoscope reviews